Home > Voor jou > Studenten

Studenten

Attention foreign students: read  here the information of the Student Sports Card in English.

Voor slechts € 15,95 per maand sport je onbeperkt met de Studentensportkaart. Bij meer dan 40 aanbieders in Aalten, Arnhem, Doetinchem, Duiven, Elst, Gendringen, Heumen, Nijmegen, ’s Heerenberg, Rheden, Velp, Westervoort, Winterswijk, Ulft en Zevenaar kun je naar hartenlust fitnessen, squashen, zwemmen en diverse groepslessen volgen.

Als student aan de deelnemende opleidingen heb je mazzel. Je komt namelijk in aanmerking voor een Studentensportkaart. Onbeperkt sporten voor slechts € 15,95 per maand. Fitness, groepsles, squash en zwemmen op meer dan 40 plekken in Arnhem en omgeving. En dat betekent dat je een enorme keuze hebt. Squashen in Arnhem Noord of Zuid, baantjes trekken of aquasporten. Of meedoen aan de vele verschillende groepslessen van de fitnessaanbieders. Je houdt geen tijd meer over. Kijk naar het totale sportaanbod.

Wat is onbeperkt?

Onbeperkt betekent dat je 7 dagen per week kan sporten met deze sportkaart, wil je in de ochtend zwemmen, in de middag squashen en in de avond fitnessen dan kan dit. Maar wil je in de ochtend en avond fitnessen bij dezelfde aanbieder dan kan dit niet, maar je kan wel naar 2 verschillende aanbieders op 1 dag om te fitnessen.

Meld je aan!

“Wat is het addertje onder het gras”. Helemaal niets. Je schrijft je in via dit aanmeldformulier en krijgt een Studentensportkaart thuisgestuurd. Na ontvangst van de kaart kun je meteen onbeperkt sporten. Na de eerste 3 maanden is de kaart maandelijks opzegbaar.

Deelnemende opleidingen

Studentensport Arnhem is mogelijk gemaakt door Sportbedrijf Arnhem, sportaanbieders en de volgende scholen:

Aanbod

Het aanbod van de Studentensportkaart is enorm; fitness, groepslessen, squash en zwemmen (banenzwemmen en aquasport) op meer dan 25 plekken in Aalten, Arnhem, Doetinchem, Duiven, Elst, Gendringen, Heumen, Nijmegen, ’s Heerenberg, Rheden, Velp, Westervoort, Winterswijk, Ulft en Zevenaar. Wat dacht je van squashen in Arnhem Noord of Zuid, baantjes trekken of Aquapower. Of groepslessen volgen bij de vele verschillende fitnessaanbieders.

Let op! Voor het eerste bezoek bij een aanbieder is een afspraak maken verplicht. Dit is een kennismaking waar ze de tijd hebben om je een rondleiding te geven en de gang van zaken in hun sportcentrum uit te kunnen leggen.

Bekijk het overzicht van het aanbod en de sportaanbieders.

Wijzigingen

Geef ons je wijzigingen door.

Vragen

Meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen of stuur een mail naar sportkaarten@sportbedrijfarnhem.nl

SPORT VERSTERKT DE STAD!