Home > Arnhems Sportgala

Arnhems Sportgala

Het hele jaar door kun je iemand voordragen als kandidaat voor de Sport-ster en Support-ster van Arnhem. Deze twee awards reiken we uit tijdens het jaarlijkse Arnhems Sportgala op 7 februari 2019 in Stadstheater Arnhem. Dus ken je een Sport-ster die een bijzondere sportprestatie heeft geleverd in 2018 of weet je een Support-ster die in 2018 bijzonder actief is? Meld ze aan! Vul dit formulier in.

Sport-ster

Tijdens het Arnhems Sportgala staan mooie verhalen centraal en is er ruimte voor alle bijzondere prestaties, van wereldniveau tot in de wijk. De jury kiest dit jaar maar liefst twee Sport-sterren. Een in de categorie professionals en een in de categorie amateurs. Daarmee maakt iedereen kans om een mooie prijs te winnen vanwege het behalen van een aansprekende sportprestatie in 2018. Meld je Sport-ster nu aan. Uit alle aanmeldingen kiest de jury de twee winnaars.

Support-ster

Naast wedstrijdsport zijn vaak bijzondere mensen actief: van vrijwilligers op het veld tot ouders die meerdere keren per week hun topsporter in de dop naar de training brengen. Maar ook mensen die met mooie initiatieven een bijzondere bijdrage leveren aan de sport in Arnhem of amateur scheidsrechters, die zorgen dat teams elke week kunnen spelen. Deze categorie eren we met de Support-ster. Meld je Support-ster nu aan. Uit alle aanmeldingen kiest de jury de winnaar.

Sportfoto van het jaar

Heb je een mooie sportfoto gemaakt in Arnhem in 2018? Stuur deze dan in voor de Sportfoto van het jaar. Makers van de beste sportfoto’s nodigen we uit voor het Arnhems Sportgala op 7 februari 2019, waar we de winnaar bekend maken. Lees meer over de sportfoto van het jaar wedstrijd.

 

SPORT VERSTERKT DE STAD!