Home > Voor jou > Werknemers

Werknemers

Als medewerker bij een van de deelnemende organisaties heb je mazzel. Je komt namelijk in aanmerking voor een Werksportkaart. Onbeperkt  sporten voor slechts € 29,95 per maand. Fitness, groepsles, squash en  zwemmen op meer dan 40 aanbieders in Aalten, Arnhem, Doetinchem, Duiven, Elst, ’s Heerenberg, Gendringen, Heumen, Nijmegen, Rheden, Velp, Westervoort, Winterswijk, Ulft en Zevenaar.

En dat betekent  dat je een enorme keuze hebt. Squashen in Arnhem – Noord of – Zuid,  baantjes trekken of Aquapower. Je houdt geen tijd meer over. “Wat is het addertje onder het gras”, hoor ik je bijna denken. Helemaal  niets. Je schrijft je in, krijgt een Werksportkaart en  kunt meteen onbeperkt sporten. Na de eerste drie maanden is de kaart  maandelijks opzegbaar.

Het sportaanbod

Het sportaanbod is zeer uitgebreid. Van fitness tot zwemmen en van Arnhem tot Zevenaar.

Let op! Voor het eerste bezoek bij een aanbieder is een afspraak maken verplicht. Dit is een kennismaking waar ze de tijd hebben om je een rondleiding te geven en de gang van zaken in hun sportcentrum uit te kunnen leggen.

Bekijk hier het volledige overzicht waar je met je werksportkaart kunt sporten.

De deelnemende organisaties zijn:

Inschrijven

Inschrijven kan eenvoudig online.

Wijzigingen

Een nieuw adres of bankrekeningnummer, opzeggen of je pas opnieuw activeren? Geef hier je wijzigingen door.

Voor werkgevers

Wil je jouw medewerkers ook Sport van de zaak bieden? Neem dan contact op met Sportbedrijf Arnhem (026 3775757) en vraag naar Maartje Derksen of Mark Debets.

SPORT VERSTERKT DE STAD!