Home > Aanmelden Studentensportkaart

Aanmelden Studentensportkaart

Jij wilt dus onbeperkt fitness, groeples, squash en zwemmen? Een goed idee, want het kost je slechts € 15,95 per maand. Het abonnement gaat in vanaf de 1e of de 15e van de maand. De kaart wordt voor de aanvangsdatum naar je opgestuurd.
 • Vul hier alleen je huisnummer in.
 • Vul hier de toevoeging achter je huisnummer bijvoorbeeld de a van 71a of de II van 123-II.
 • Upload hier een duidelijke pasfoto van jezelf. Zorg dat je gezicht in het midden staat en goed zichtbaar is. Heb je een foutmelding bij het uploaden van je pasfoto en gebruik je Internet Explorer? Probeer het formulier in een andere browser te openen en in te vullen.
  Door hieronder je bankrekeningnummer in te vullen en het hokje aan te vinken ga je akkoord met de abonnementsvoorwaarden en de maandelijkse abonnementskosten (EUR 15,95). Je gaat ook akkoord met de eenmalige inschrijfkosten van EUR 12,50.
 • Vul je IBAN rekeningnummer in.
 • Jouw Studentensportkaart

  Vraag je een pas aan tussen de 5e en 15e van de maand dan ontvang je de pas uiterlijk de 1ste van de volgende maand. De eerste keer wordt er dan € 28,45 van je rekening afgeschreven in verband met de eenmalige inschrijfkosten van € 12,50.

  Vraag je de pas aan tussen de 16e en de 4de van de maand, dan ontvang je de pas uiterlijk de 15e van de maand. Als de maand waarop je abonnement begint uit 30 dagen bestaat wordt er dan de eerste keer € 20,50 van je rekening afgeschreven. Dit bestaat uit de eenmalig inschrijfkosten van € 12,50 en de helft van je abonnementsgeld.
SPORT VERSTERKT DE STAD!