Home > Voor jou > Aangepast sporters

Aangepast sporters

Uniek sporten

Sporten en bewegen is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook erg leuk om te doen. Tijdens het sporten en bewegen werk je aan een goede conditie en bouw je sociale contacten op. Een beperking hoeft zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen! Uniek Sporten is het sportloket aangepast sporten en helpt een geschikt aanbod te vinden. Dit doet ons team in samenwerking met onze partners vanuit onder andere (speciaal) onderwijs, zorg en overheden. Uniek Sporten wil iedereen met een beperking in de regio Arnhem aan het bewegen krijgen.

Heb jij een beperking en wil je graag sporten?

Mogelijk vraag jij je af wat de mogelijkheden zijn en of er een sport bij zit die jij zou kunnen beoefenen. Misschien wil je een sportadvies of zit je met vragen over bijvoorbeeld financiële ondersteuning, hulpmiddelen of het zoeken van een maatje. Uniek Sporten helpt je bij al dit soort vragen en bij het vinden van een geschikte vorm van sport of bewegen.

Heb je als sportaanbieder ondersteuning nodig?

Uniek Sporten begeleidt en ondersteunt sportaanbieders die een aangepast sportaanbod hebben of hiermee willen starten. Om leden te werven werken we samen met het (speciaal) onderwijs en de zorg. Ook deskundigheidsbevordering en advisering bij subsidie- en sponsoraanvragen behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie?

Uniek Sporten is te bereiken via telefoonnummer 026 – 377 37 87 of door een e-mail te sturen. Daarnaast is veel informatie, zoals het actuele sportaanbod, te vinden op de website van Uniek Sporten of via de app (iOS en Android).

SPORT VERSTERKT DE STAD!