Home > Voor jou > 50-plussers > Fietsen in Arnhem

Fietsen in Arnhem

Fietsen in Arnhem is geweldig. De Fietscommissie organiseert van mei tot en met augustus fietstochten voor senioren door mooie stukken van Arnhem en omgeving. Fiets eens mee met één of meer van de 12 fietstochten in de mooie omgeving van Arnhem. De afstand van elke fietstocht ligt tussen 40 en 60 km. Alle routes zijn op een woensdag.

Wat moet je weten om mee te fietsen? De tochten kun je individueel of in groepsverband fietsen. De start van de individuele fietsers is tussen 09.00 en 10.00 uur, de groep vertrekt om 9.30 uur. In elke route is een gelegenheid voor consumptie en toilet opgenomen. Aanbevolen is een fiets met versnellingen of elektrische trapondersteuning. Geen bromfiets. Deelname is op eigen risico.

De routes van dit jaar
Start- en finishplaatsen
Kosten en inschrijven

Bij de start krijg je een uitgebreide routebeschrijving en een stempelkaart. Wil je je nu al inschrijven? Kom dan op woensdag 17 mei naar één van de startlocaties. Je betaalt € 2,- per rit of € 12,- voor 12 ritten. Maak dit bedrag vóór 17 mei over op rekening NL46ABNA 0629 702 489 t.n.v. Seniorensportfietscommissie onder vermelding van je startlocatie.

 

SPORT VERSTERKT DE STAD!