Home > Leefstijlcoaching voor jou

Leefstijlcoaching voor jou

Leefstijlcoaching is begeleiding naar een blijvende gezonde leefstijl.

Fitter voelen en blijven! Hoe maak ik gezonde keuzes en hoe zorg ik dat ik dit blijf doen? Wat is nou eigenlijk een gezonde leefstijl en hoe hou ik dat vol? Welke sport of beweegactiviteit past het best bij mij en waar moet ik beginnen? Dit zijn vragen waar de leefstijlcoach samen met jou mee aan de slag gaat.

De leefstijlcoach ondersteunt je in het maken een plan op maat en hoe je in actie komt. Kom dus in beweging en kijk samen met ons welk begeleidingstraject het beste bij jou past.

SPORT VERSTERKT DE STAD!

Deze website maakt gebruik van cookies

Sport in Arnhem maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen.

Lees meer over: onze cookieverklaring en onze privacyverklaring.

Privacyverklaring