Home > Genieten van een sportief avondje uit

Genieten van een sportief avondje uit

Het Arnhems Sportgala is een sportief avondje uit in het Stadstheater. Een avond om terug te kijken op het afgelopen sportjaar. Dat doen we met de bekendmaking van de Sport- en Support-sterren voor unieke prestaties in 2018 en ook met de winnaar van de Sportfoto van het jaar. Spectaculair entertainment en een lekker hapje en drankje maken er een echte avond uit van. Reserveer nu je kaarten. Toegang is gratis.

Sport-sterren

Meer dan 60 nominaties kreeg de organisatie binnen voor bijzondere sportprestaties. Bij de genomineerden zitten onder andere de rolstoelbaldames en Olympische winnaars als Jeroen Kampschreur en Lisa Bunschoten. Als amateursporters staan bijvoorbeeld Upward, masterzwemmer Rob Hanou en talent Anna Hightower in de top 10. De jury, onder leiding van Sportwethouder Jan van Dellen, kiest de beide winnaars.

Support-ster

Minstens zo belangrijk zijn de mensen die sport mogelijk maken. Langs de lijn, als scheidsrechter of als organisator. Arnhem mag trots zijn op vrijwilligers als Patrick van den Heuvel en museumdirecteur Jeroen van Boekel. Ook in deze categorie kiest de jury een winnaar.

Sportfoto

Een goede sportfoto laat passie en inspanning zien. Ruim 40 hobbyfotografen stuurden hun mooiste sportfoto van 2018 in. De jury, onder leiding van Fred Builtjes van Kamera Express Arnhem, kiest hieruit de winnaars. Vanaf 24 januari is de top 10 te zien in de Little Windows in de binnenstad.

Sportief avondje uit

Het Stadstheater is de perfecte locatie voor een sportief avondje uit. Spectaculair entertainment, mooie prijzen, lekkere hapjes en drankjes en de mogelijkheid voor een goed gesprek.

Programma

19.00 uur: ontvangst met koffie en thee
19.45 uur: start programma
21.15 uur: start netwerkborrel
22.30 uur: einde programma

SPORT VERSTERKT DE STAD!

Deze website maakt gebruik van cookies

Sport in Arnhem maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen.

Lees meer over: onze cookieverklaring en onze privacyverklaring.

Privacyverklaring