Home > Arnhems Sportgala

Arnhems Sportgala

Op 7 februari zetten we sporters en supporters weer in het zonnetje tijdens het Arnhems Sportgala. Mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd en leven voor de sport: sporters én supporters.

In Stadstheater Arnhem maken we op deze feestelijke avond bekend wie de Sport- en Support-ster van 2018 worden.

Wat is een Sport-ster

Tijdens het Arnhems Sportgala staan mooie verhalen centraal en is er ruimte voor alle bijzondere prestaties, van wereldniveau tot in de wijk. De jury kiest dit jaar maar liefst twee Sport-sterren. Een in de categorie professionals en een in de categorie amateurs. Daarmee maakt iedereen kans om een mooie prijs te winnen vanwege het behalen van een aansprekende sportprestatie in 2018.

Sport-ster aanmelden is niet meer mogelijk.

Wat is een Support-ster

Naast wedstrijdsport zijn vaak bijzondere mensen actief: van vrijwilligers op het veld tot ouders die meerdere keren per week hun topsporter in de dop naar de training brengen. Maar ook mensen die met mooie initiatieven een bijzondere bijdrage leveren aan de sport in Arnhem of bijvoorbeeld amateur-scheidsrechters, die zorgen dat teams elke week kunnen spelen. Deze categorie eren we met de Support-ster.

Support-ster aanmelden is niet meer mogelijk.

Arnhemse Sportfoto van 2018

Tijdens het Arnhems Sportgala wordt ook de winnaar van de Arnhemse Sportfoto van het jaar 2018 bekendgemaakt.

Gast bij het Sportgala?

Wil je bij deze avond aanwezig zijn? Dat kan. Iedereen is welkom en de entree is gratis. Meld je wel aan.

SPORT VERSTERKT DE STAD!

Deze website maakt gebruik van cookies

Sport in Arnhem maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen.

Lees meer over: onze cookieverklaring en onze privacyverklaring.

Privacyverklaring