Home > Arnhems Sportgala

Arnhems Sportgala

Op 7 februari van het komende jaar zetten we sporters en supporters weer in het zonnetje tijdens het Arnhems Sportgala. Mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd en leven voor de sport: sporters én supporters.

In Stadstheater Arnhem maken we op deze feestelijke avond bekend wie de Sport- en Support-ster van 2018 worden.

Maar er zijn natuurlijk geen winnaars zonder nominaties! Daar hebben we jou bij nodig.
Ken je een Sport-ster die een bijzondere sportprestatie heeft geleverd in 2018 of weet je een Support-ster die in 2018 bijzonder actief is geweest? Meld ze aan. Het hele jaar door kun je iemand voordragen als kandidaat.

Wat is een Sport-ster

Tijdens het Arnhems Sportgala staan mooie verhalen centraal en is er ruimte voor alle bijzondere prestaties, van wereldniveau tot in de wijk. De jury kiest dit jaar maar liefst twee Sport-sterren. Een in de categorie professionals en een in de categorie amateurs. Daarmee maakt iedereen kans om een mooie prijs te winnen vanwege het behalen van een aansprekende sportprestatie in 2018.

Wat is een Support-ster

Naast wedstrijdsport zijn vaak bijzondere mensen actief: van vrijwilligers op het veld tot ouders die meerdere keren per week hun topsporter in de dop naar de training brengen. Maar ook mensen die met mooie initiatieven een bijzondere bijdrage leveren aan de sport in Arnhem of bijvoorbeeld amateur-scheidsrechters, die zorgen dat teams elke week kunnen spelen. Deze categorie eren we met de Support-ster.

Extra prijs

Heb je een mooie sportfoto gemaakt in Arnhem in 2018? Stuur deze dan in voor de Sportfoto van het jaar.

Gast bij het Sportgala?

Wil je bij deze avond aanwezig zijn? Dat kan. Iedereen is welkom en de entree is gratis. Meld je wel aan.

SPORT VERSTERKT DE STAD!