Home > Goede voornemens, hoe houd je ze vol?

Goede voornemens, hoe houd je ze vol?

Uit onderzoek blijkt dat de meeste werknemers meer willen sporten en bewegen. Een kwart van de ondervraagden geeft aan dit jaar te willen afvallen.

Op de vraag welke van de goede voornemens het belangrijkst is, antwoorden de meesten ‘afvallen’. Dat is al voor het derde jaar op een rij. Helaas blijkt dat slechts 1 op de 6 zijn goede voornemen volhoudt.

Met de Werksportkaart maak je je goede voornemens concreet. De Werksportkaart biedt werknemers sport van de zaak. Voor een vast laag bedrag onbeperkt sporten op meer dan 40 locaties. Van Arnhem tot Zevenaar en van Doetinchem tot Nijmegen. Fitness, groepsles, squash en zwemmen; alles is mogelijk. In een werkkostenregeling kost deze sportkaart minder dan € 20,- per maand.

Elk bedrijf in de regio Arnhem kan deelnemen aan de Werksportkaart. Meer informatie? Neem contact op met Sportbedrijf Arnhem, bel 026 377 5757 en vraag naar Maartje Derksen of Mark Debets.

SPORT VERSTERKT DE STAD!

Deze website maakt gebruik van cookies

Sport in Arnhem maakt gebruik van cookies om jouw websitebezoek makkelijk en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je voorkeuren en toestemming altijd wijzigen.

Lees meer over: onze cookieverklaring en onze privacyverklaring.

Privacyverklaring