Headerfoto
Home / Speciaal voor / Studenten / Studentensportkaart

Studentensportkaart

Onbeperkt sporten voor slechts € 12,95 per maand

Als student aan de deelnemende opleidingen heb je mazzel. Je komt namelijk in aanmerking voor een Studentensportkaart. Onbeperkt sporten voor slechts € 12,95 per maand. Fitness, groepsles, squash en zwemmen op 15 plekken in Arnhem en omgeving. En dat betekent dat je een enorme keuze hebt. Squashen in Arnhem noord of zuid, baantjes trekken of Aquapower. Meer dan 10 verschillende fitnessaanbieders met een scala aan groepslessen. Je houdt geen tijd meer over. Klik hier voor het totale sportaanbod.

 

"Wat is het addertje onder het gras”, hoor ik je bijna denken. Helemaal niets. Je schrijft je in via sportinarnhem.nl/studenten, krijgt een Studentensportkaart en kunt meteen onbeperkt sporten. Na de eerste drie maanden is de kaart maandelijks opzegbaar. Studentensport Arnhem is mogelijk gemaakt door (en beschikbaar voor) Arnhemse scholen (HAN, Van Hall Larenstein, Helicon Velp, ROC A12 en RijnIJssel), sportaanbieders en Sportbedrijf Arnhem.

 

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in.

 

Hier vind je veelgestelde vragen.

 

Heb je teveel gesport en moet je van je huisgenoten op zoek naar een nieuwe woning? Heeft de hond van de buren je pas ingeslikt? Is onbeperkt sporten toch te veel voor je? Geef hier eenvoudig al je wijzigingen door.

 

We hebben ook nog mooie andere aanbiedingen voor studenten. Zoals de Studentenkaart Arnhem. Lees alles over de sportaanbiedingen.

 

English